KIISKISTEN SUKUTUTKIMUS

Sukuseuramme eri sukuhaaroissa on tehty sukututkimusta omilla tahoillaan, ennen sukuseuran perustamista Juvan Kiiskilänniemen, Pielisjärven ja Iisalmen Kiiskisiä oli tutkittu 1600–1700-luvun vaihteeseen eli kirkonkirjojen alkamiseen asti.

Sukuseuran pääsukututkijana toimii sukuseuran puheenjohtaja, sukututkimuksen ammattilainen, Suku- ja historiapalvelu Menneen jäljet yrittäjä Ari Kolehmainen (FM Suomen historiasta). Sukuseuran sukututkimustiimissä ovat mukana myös sukuseuran sihteeri Helena Kiiskinen sekä venäjänkielisten asiakirjojen tutkimuksen hoitaa Olavi Tiirikainen.

Savupirtti; Wright, Ferdinand von, piirtäjä 18.06.1878; Museovirasto

Etsimme sukututkimusryhmäämme uusia jäseniä, sillä tarvitsisimme ”agentteja” esimerkiksi Joensuuhun, Helsinkiin ja Ouluun. Nämä voisivat hoitaa paikallisissa arkistoissa pyydettäviä tutkimusten täydennyksiä.

Autathan meitä päivittämään ja täydentämään sukutietojamme antamalla omat Kiiskisten sukua koskevat tietosi käyttöömme. Helpoiten tämä onnistuu vastaamalla sähköiseen sukututkimuslomakkeeseen. Kiiskisten sukuseura huolehtii myös jatkossa kerätyn, tallennetun ja kaiken aikaa laajenevan sukutietokannan ylläpidosta, sekä hallitsee sen sisältöön ja julkaisemiseen liittyviä oikeuksia.