• 9.6.2021 puheenjohtajan ja sukukirjan kirjoittajan tervehdys
    Kesän aikana odotellaan viimeisiä DNA-tuloksia, joista toivotaan varmistuksia Kiiskisten kantasukuhaarojen yhteyksien välille.
    Kevään aikana valmistuneilla DNA-tuloksilla ollaan saatu myös rajattua Laatokan Karjalan ja Karjalankannaksen Kiiski-sukuja pois Kiiskisten sukupiiristä. Toisaalta Pohjois-Karjalan Kiiski-suvut taas on saatu vahvistettua Kiiskisten jälkeläisiksi. Inkerinmaan Kiiski-suvuista Kupanitsan tulosta vielä odotellaan, mutta Toksovan Kiiskethän ovat jo tiedossa Juvan Kiiskisten jälkeläisiksi.
    Sukututkimus ei ole koskaan aukottoman valmis ja sen vuoksi päivitettävää jää varmasti myös 2. kirjaan ja muutenkin tulevaisuuteen. DNA on siitä loistava apuväline, että sukututkimuksessa päästään sen avulla liikkumaan faktapohjalla. Rajoituksia asettaa tietysti se, että kaikkia sukuhaaroja ei ole testeihin saatu.
    Loppukesästä selviää tarkemmin milloin oma kirjoitustyöni valmistuu ja aineisto lähtee taittoon. Kesälomaa tässä ei yrittäjänä ehdi pitää (taaskaan), mutta perheemme pienokaisesta aion sentään nauttia kirjoitustyön lomassa 😊
    Aurinkoista kesää ja terveyttä kaikille Kiiskisille ja Kiiskis-mielisille! 😎
    Ari Kolehmainen
    Kiiskisten sukuseuran pj ja sukukirjan kirjoittaja
  • 9.6.2021 Sukuseuran hallituksen kokouspöytäkirja 2021.06.07 on lisätty jäsensivuille
  • 9.6.2021 Tuotteisiin on lisätty isännänviiri
  • 4.5.2021 Jäsenkirje 2021-1 lisätty jäsensivuille
  • Kiiskisten sukuseuran hallitus päätti kokouksessaan 15.4.2021 siirtää tulevalle kesälle suunniteltua Valamon sukutapaamista koronapandemian takia vielä vuodella eteenpäin. Tilaisuus onnistuttiin varaamaan heinäkuun ensimmäiselle viikonlopulle eli pe – su 1.-3.7.2022.
  • 26.02.2021 Uudet nettisivut avattu. Tekijänä RM-Tietotekniikan Palvelut