Lieksan Vaaraniemen kesätapaaminen 2019

Ryhmäkuva 2

Teksti Helena Kiiskinen, kertoja Arja-Leena Kiiskinen

Lieksan sukuhaaran kesätapaaminen pidettiin lauantaina 29.6.2019 klo 16.00 alkaen Kylänlahden Vaaraniemen seurantalolla Lieksassa. Tapahtuman tarkoituksena oli saada suku koolle ja kerätä suvun historian kuvia ja tarinoita tulevaa sukukirjaa varten sekä tutustua sukuun kuuluviin ihmisiin. 

Tapahtuma alkoi lipunnostolla, jonka jälkeen tilaisuuden kokoonkutsuja Asko Kiiskinen piti tervetulopuheen. Tämän jälkeen oli vuorossa Seppo Kiiskinen aiheenaan Junnulan talo. Kiiskisten sukuseuran puheenjohtaja Harri Kiiskinen esitti kiitokset vierailukutsusta ja välitti Iisalmen sukuhaaran Liisa Hännisen terveiset. Arja-Leena Kiiskinen luki sukututkija Ari Kolehmaisen tekstin kirjaprojektista. 

Puheiden jälkeen oli tarjolla kahvia, mehua, kakkua ja karkkeja ja grillimakkaraa. Arja-Leena ja Harri myivät sukuseuran kasseja ja ottivat samalla vastaan uusia jäsenilmoittautumisia. Välillä ohjelmassa oli myös yhteislaulua ja lopuksi Martti Tiainen lauloi Kuulkaa korpeimme kuiskintaa, josta on pieni tallenne Kiiskisten Facebook-ryhmässä.

KUVIA